BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Besimi i investitorëve të gushtit Sentix të Eurozonës -25.2 vs -24.7 i pritur

0 4

Morali i investitorëve të zonës së mëparshme -26,4 euro rritet, por ai ende nuk heq frikën se një recesion është pothuajse i sigurt që do të godasë rajonin. Sentix vëren se: ‘Situata ekonomike në Eurozonë mbetet e vështirë. Një recesion ka ende shumë gjasa mes besimit të dobët të konsumatorit, inflacionit dhe çmimeve të larta të energjisë.’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More