BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Ethereum përfundon udhëtimin vajtje-ardhje prej 800 dollarësh ndërsa thyen 1800 dollarë. Ç’pritet më tej

0 0

Etheruem ka përfunduar një xhiro të madhe teknike, a mund të përfundojë një tjetër? Ethereum është rritur me 7% sot pasi arrin një objektiv të rëndësishëm teknik, duke fshirë plotësisht humbjen e qershorit. Në fund të korrikut, ajo mori një ecuri në nivelin 1800 dollarë, por ra vetëm pak. Pas një ndryshimi në 1550 dollarë, ai ri-mblodhi vrullin dhe e përfundoi punën sot. Unë shkrova në lidhje me këtë grafik me 1200 dollarë dhe se si po tregonte shenja pozitive në atë kohë. Tani është dyfishuar përmes nivelit të ulët të qershorit në kohën e shpërthimit të disa kripto- platformat e kreditimit. Lajmi i keq është se hapësira në thelb është ngadalësuar deri në një farë mase dhe që ngadalë i jepet jetë ethereumit. Ndoshta një nxitës më i madh – dhe arsyeja kryesore pse po e kalon bitcoin – mund të jetë Merge. Është një rikonfigurim themelor i ethereum-it që e shndërron atë në një mekanizëm të provës së aksionit nga vërtetimi i punës. E cila do të ulë konsumin e energjisë me 99.9% dhe ju do të jeni një platformë për përmirësime përpara. Fleksibiliteti i ETH – në krahasim me paprekshmërinë e bitcoin – është me të vërtetë një provë filozofike e asaj që është në të vërtetë ‘teknologjia’. Absolutistëve të Bitcoin pëlqejnë faktin e provuar se ai nuk mund të ndryshohet dhe ky mund të jetë një argument më i mirë se pse është një rezervë vlerash, por demat e ethereum përpiqen të sigurojnë që ai është blloku më i dobishëm dhe që ka vlerë reale. nuk duhet të jetë një ‘fitues’, por kohët e fundit ETHUSD ka qenë sigurisht investimi më i lartë. Duke parë përpara, është shumë të kërkosh të kesh një vrapim me rënien e majit menjëherë. Prisni një konsolidim rreth këtyre niveleve dhe më pas që disponimi më i gjerë i rrezikut të diktojë një lëvizje tjetër. Me rënien e stoqeve të memeve edhe një herë, ka para për të arritur nga mënjanë, por i gjithë ky optimizëm do t’i japë Fed një arsye tjetër për të rritur normat me 75 pikë bazë në shtator.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More