BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

GBPUSD shtrihet në 100 orë MA dhe gjen shitës në shikimin e parë

0 0

Veçoritë e GBPUSD të zhvendosura analizojnë 100 orë MA në 1,21361 tani dhe gjetën shitës me pakicë. E konsiderueshme për ditën tuaj arriti 1,21354 dhe u mbështet pak. Vlera aktuale është blerja dhe shitja me 1.2128. Ai vazhdoi përmbys në ditët e sotme ka pasur mundësinë të marrë kundërshtim midis 1,20866 dhe 1,20989 (zbuloni rrathë me ngjyrë të kuqërremtë). Ky vend tani është një shans për demat/blerësit e mundshëm për një kohë. Për pjesën e sipërme, të kesh mesataren lëvizëse mbi 100 orë mund të jetë hapi tjetër për blerësit e mundshëm. Mbi këtë, plus 200 orë zhvendosje normale 1.21548. Një linjë prirjeje me pjerrësi në rënie gjithashtu kalon midis mesatareve tuaja të zhvendosjes. Nëse çmimi i blerjes zgjatet mbi të dyja mesataret e zhvendosjes – dhe mbetet mbi – blerësit potencial do të rrisin komandën e tyre të paragjykimit. Kujtojmë të premten, vlera e ulët pas raportit më të fortë të vendeve të punës në SHBA, ra në një zonë luhatëse midis 1.2002 dhe 1.20192 dhe u kthye (shih rrathët blu). Mbështetja e natyrshme në 1.2000 ndihmoi gjithashtu për të vendosur një kufi në rënien. Kjo u dha blerësve disa shpresa e cila është rritur me animin pozitiv sot. Megjithatë, rritja e çmimit sot ka parë ulje-ngritje, gjë që sugjeron një betejë me shitësit. Nuk është një rrugë njëkahëshe, por ka një anim rritës. Ndihmues është fakti që yield-et në SHBA vazhdojnë të jenë më të përballueshme së bashku me sezonin 10 poshtë -7 bps sot. Dy 2 sezone poshtë -13 pikë bazë. Prodhimet më të ulëta do të dobësojnë USD-in dhe përveç kësaj do t’u japin një rritje stoqeve dhe opsioneve. Nasdaq është padyshim një rritje prej 160 artikujsh ose 1.26% sot. 20192 dhe u kthye (shih rrathët blu). Mbështetja e natyrshme në 1.2000 ndihmoi gjithashtu për të vendosur një kufi në rënien. Kjo u dha blerësve disa shpresa e cila është rritur me animin pozitiv sot. Megjithatë, rritja e çmimit sot ka parë ulje-ngritje, gjë që sugjeron një betejë me shitësit. Nuk është një rrugë njëkahëshe, por ka një anim rritës. Ndihmues është fakti që yield-et në SHBA vazhdojnë të jenë më të përballueshme së bashku me sezonin 10 poshtë -7 bps sot. Dy 2 sezone poshtë -13 pikë bazë. Prodhimet më të ulëta do të dobësojnë USD-in dhe përveç kësaj do t’u japin një rritje stoqeve dhe opsioneve. Nasdaq është padyshim një rritje prej 160 artikujsh ose 1.26% sot. 20192 dhe u kthye (shih rrathët blu). Mbështetja e natyrshme në 1.2000 ndihmoi gjithashtu për të vendosur një kufi në rënien. Kjo u dha blerësve disa shpresa e cila është rritur me animin pozitiv sot. Megjithatë, rritja e çmimit sot ka parë ulje dhe ngritje, gjë që sugjeron një betejë me shitësit. Nuk është një rrugë njëkahëshe, por ka një anim rritës. Ndihmues është fakti që yield-et në SHBA vazhdojnë të jenë më të përballueshme së bashku me sezonin 10 poshtë -7 bps sot. Dy 2 sezone poshtë -13 pikë bazë. Prodhimet më të ulëta do të dobësojnë USD-in dhe përveç kësaj do t’u japin një rritje stoqeve dhe opsioneve. Nasdaq është padyshim një rritje prej 160 artikujsh ose 1.26% sot. rritja e çmimit sot ka parë ulje-ngritje, gjë që sugjeron një betejë me shitësit. Nuk është një rrugë njëkahëshe, por ka një anim rritës. Ndihmues është fakti që yield-et në SHBA vazhdojnë të jenë më të përballueshme së bashku me sezonin 10 poshtë -7 bps sot. Dy 2 sezone poshtë -13 pikë bazë. Prodhimet më të ulëta do të dobësojnë USD-in dhe përveç kësaj do t’u japin një rritje stoqeve dhe opsioneve. Nasdaq është padyshim një rritje prej 160 artikujsh ose 1.26% sot. rritja e çmimit sot ka parë ulje-ngritje, gjë që sugjeron një betejë me shitësit. Nuk është një rrugë njëkahëshe, por ka një anim rritës. Ndihmues është fakti që yield-et në SHBA vazhdojnë të jenë më të përballueshme së bashku me sezonin 10 poshtë -7 bps sot. Dy 2 sezone poshtë -13 pikë bazë. Prodhimet më të ulëta do të dobësojnë USD-in dhe përveç kësaj do t’u japin një rritje stoqeve dhe opsioneve. Nasdaq është padyshim një rritje prej 160 artikujsh ose 1.26% sot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More