BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Një vështrim teknik në çiftet kryesore të monedhës për javën që fillon më 8 gusht 2022

0 4

Raporti i vendeve të punës të premten në SHTETET E BASHKUARA ndihmoi për të lëvizur fillimisht dollarin më lart, stoqet më të ulëta dhe yield-et më të larta. Megjithatë, për shkak të mbylljes, dollari kishte zbritur në nivele të larta, stoqet morën përsëri rënie. Rendimentet qëndruan të ngritura. Mendoni për pritshmëritë në vitet në vijim? Cili mund të jetë reagimi i zyrtarëve të Fed ndaj 528 mijë vendeve të reja të punës? Cilat janë teknikat që thonë me monedhat kryesore kundrejt USD? Ku qëndrojnë indekset kryesore të aksioneve në SHBA dhe çfarë saktësisht thonë grafikët e tyre? Në një video të tillë fundjave, unë diskutoj raportin e vendeve të punës, ndjenjat e mia se çfarë përgjigje mund të kenë zyrtarët e Fed dhe çfarë thonë grafikët për monedhat së bashku me indekset kryesore të SHBA. Planifikoni javën në vazhdim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More