BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Nvidia nuk po ecën aq mirë sa i zbut pritshmëritë

0 0

Indekset kryesore të aksioneve të “People” po marrin disa nga rritjet e tyre në blerjet dhe shitjet para tregut pasi Nvidia drejton valët tronditëse si pritshmëri më të vogla për të ardhura për çdo tremujor të dytë. Ata zbulojnë se fitimet e tremujorit të dytë afrohen në 6.7 miliardë dollarë kundrejt 8.1 miliardë dollarëve. Për tremujorin e tretë ata gjejnë 6.7 miliardë dollarë kundrejt 8.38 miliardë dollarëve të parashikuar. Ata fajësojnë fitimet e lojërave për çdo mungesë. Nvidia jep blerjen dhe shitjen me 177,50 dollarë, që është më e ulët nga 189,89 dollarë në mbyllje të premten. Drejtohuni për të fjetur Pavarësisht nga titujt e lajmeve, indekset e rëndësishme mbeten më të larta gjatë përdorimit të NASDAQ me 47 (në krahasim me rreth 92 më parë. S

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More