BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Përditësimi i Kinës për COVID – Kina ka mbyllur qytetin turistik të plazhit Sanya

0 5

Sanya, në provincën Hainan, ishte në titujt kryesorë javën e kaluar me mbyllje të pjesshme: Kina mbyll zonat e qytetit të SanyaNjë mbyllje e plotë në mbarë qytetin tani është vendosur, ‘menaxhimi statik’ fjalët e reja nga burokratët tuaj përgjegjës: raste do të kufizohet në më shumë se 200 të premten, lëvizja do të kufizohet me përjashtim të atyre që ofrojnë shërbime publike thelbësore, dhe punët e urgjencës i gjithë transporti publik do të pezullohet derisa të pezullohen njoftimet e mëtejshme të biletave hekurudhore nga Sanya.Danzhou, një qytet tjetër në Hainan, njoftoi një bllokim të pjesshëm duke filluar Të shtunën. Përveç kësaj fushe rastet u rritën më gjerësisht në Kinë javën e kaluar. Duke pasur parasysh se politika ‘zero’ e Kinës është ende në fuqi, nuk është e vështirë të zbulohen bllokime të mëtejshme përpara. Kina po bën atë që mendon më mirë për të kontrolluar shpërthimet dhe për të ruajtur shëndetin e njerëzve. Ka kosto për ekonominë vendase dhe nga ana tjetër globale nga qasja e vendit tuaj ndaj menaxhimit të infeksionit. Ka spekulime (ka qenë rreth e rrotull për një periudhë të gjatë) se Kina do të braktisë politikën e saj ‘zero’ sapo udhëheqësi Xi të rizgjedhet në Kongresin e 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste Kineze më vonë këtë sezon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More