BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Përmbledhja e të dhënave CFTC – Bastet e gjata neto të spekulatorëve në dollarin amerikan ranë javën e fundit

0 4

Të dhënat e Komisionit të Tregtisë së të Ardhshmes së Mallrave të SHBA për Angazhimet e Tregtarëve (COT) nga e premtja (të dhënat janë të përditësuara deri në mbylljen e biznesit të martën 2 gusht). Për ata që janë të interesuar Reuters ka një përmbledhje të të dhënave FX. Neto tregon një rënie të pozicioneve të gjata në USD deri në mbylljen e së martës. Informacione për jen dhe euro (ka më shumë në atë lidhje)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More