BTC / USD
ETH / USD
XRP / USD
LTC / USD
EOS / USD
BCH / USD
ADA / USD
XLM / USD
NEO / USD
XEM / USD
DASH / USD
USDT / USD
BNB / USD
QTUM / USD
XVG / USD
ONT / USD
ZEC / USD
STEEM / USD

Senati i SHBA miratoi aktin e ‘uljes së inflacionit’ – tani shkon në Dhomë për votim

0 5

Presidenti amerikan Biden i ka kërkuar shtëpisë që të miratojë legjislacionin dhe do ta bëjë. AFAIK E premtja mund të jetë orari për çdo cote. Akti mund të jetë hapi tjetër në programin stimulues të Biden. Ai ofron dispozita klimatike, ndryshime tatimore, dispozita për çmimet e barnave dhe shumë më tepër. Ai do ta nënshkruajë atë në ligj pasi Dhoma ta miratojë atë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More